Hlavní stránka diskuzního fóra | Reagovat | Hledat |

Řezbářství a dřevořezba / Řezbaření z vrby

Začátečník
Návštěvník
#1 | Zasláno: 1. 3. 2016 19:50
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli se dá vyřezávat z vrby stejně dobře jako z lípy ? děkuji.
Pepan
Návštěvník
#2 | Zasláno: 3. 3. 2016 11:28
koukám že ti nikdo neodpoví hlavně admin za to bere prachy .hele řezat se dá ze všeho podle toho co chceš řezat .
Oldřich Pokorný
Člen
#3 | Zasláno: 3. 3. 2016 22:25
Pepan
:) Pepane nezáviď, máš stejnou možnost jako já si takovéhle stránky udělat a brát prachy :):). Ale děkuji ti, že jsi dal pánovi, který se ptal, vyčerpávající odpověď, ta mu určitě pomohla :)
A mimo to, pokud by sis přečetl můj profil, zjistil bys, že v řezbařině jsem stejný začátečník, takže nemohu poradit. Tedy pokud bych nenapsal stejný blábol jako ty.
Zháněl Jan
Člen
#4 | Zasláno: 4. 3. 2016 12:34
Drobnější věci se dají z vrby řezat úplně bez problémů.Teda aspoň z mladší.Ze starší vrby už se materiál docela rozpadá.Já z ní třeba vyřezávám píšťalky s obličejem.Přesněji z vrbových větví:)
Jaroslav Heczko Ing.
Člen
#5 | Zasláno: 4. 3. 2016 17:25 | Změnil(a): Jaroslav Heczko Ing.
Navíc je i rozdíl v tom, kterou stranou byl strom otočený k vodě. Tam je to hotový polystyrén. Radeji ale do vrby vyězávám než bych ji mněl štípat na topení (štípat nejde vúbec). Je to pěkné kalhotkově rúžové dřevo, ale náchylné na plísně
Začátečník
Návštěvník
#6 | Zasláno: 6. 3. 2016 07:28
Děkuji za odpovědi, já bych měl hlavně v plánu s té vrby vyřezávat podložky pod myslivecké trofeje. Myslíte že by to šlo ?

Jste-li registrovaný autor, přihlaste se na hlavní stránce do svého účtu a budete přihlášený i do fóra. Nejste-li zaregistrovaný autor, vyplňte pouze své jméno či přezdívku.

Vaše jméno:

Přiložte obrázků (max. 5), (.png, .gif, .jpg, .jpeg)

Fórum ČeskáTvorba.cz Powered by Simple Bulletin Board miniBB ®

© 2012 – 2024 Oldřich Pokorný | Naprogramoval Marek Klusák | Kontakt | Nahoru