Hlavní stránka diskuzního fóra | Reagovat | Hledat |

Řezbářství a dřevořezba / problemy z novym Holzstar DB 450 alebo neskusenost

Frantisek prvy
Návštěvník
#1 | Zasláno: 22. 12. 2014 16:55
Konecne som kupil sustruh Holzstar DB 450,a začal som skušať,Som zaciatočnik.Sustruh je slaby tocil som kusok slivky asi 25cm dlhej,jemne,podla rad skusenych-motor nestaci ale podla mna 370w by malo byt akurat,ma z Vas starych clenov s tym Holzstarom skusenosti budem rad,ked sa niekto ozve lebo uz mam s toho teplotu.
Katrin Severová
Člen
#2 | Zasláno: 22. 12. 2014 18:35
Frantisek prvy
ono těch 370 není moc, záleží co na tom chcete točit ale řekla bych že na tvrdé je to málo, já mám takový starší hobby soustruh a o něco silnější motor a musím říct že když točím větší misku třeba z jasanu, tak by se hodil i silnější motor :-)
Myslím že ty malé soustruhy nejsou zrovna ideální na soustružení tvrdého dřeva...
Röbsteck
Návštěvník
#3 | Zasláno: 31. 12. 2020 11:25
Dobrý den, mám problém s povolením lícní desky. Mohl by mi někdo poradit? Vypadá to, že tam jsou dva červíky, ale nejsem si jistý. Děkuji předem za odpověď.
Daniel
Návštěvník
#4 | Zasláno: 12. 12. 2022 16:22
Dobrý den. Mám problém se slabým motorem u holzstar db 450. Nemá někdo zkušenost s výměnou za silnější?

Jste-li registrovaný autor, přihlaste se na hlavní stránce do svého účtu a budete přihlášený i do fóra. Nejste-li zaregistrovaný autor, vyplňte pouze své jméno či přezdívku.

Vaše jméno:

Přiložte obrázků (max. 5), (.png, .gif, .jpg, .jpeg)

Fórum ČeskáTvorba.cz Powered by Simple Bulletin Board miniBB ®

© 2012 – 2024 Oldřich Pokorný | Naprogramoval Marek Klusák | Kontakt | Nahoru