Hlavní stránka diskuzního fóra | Reagovat | Hledat |

Řezbářství a dřevořezba / DEWALT DW 788 ?

Jozef Miklovič
Člen
#1 | Zasláno: 23. 7. 2014 14:07
Čau Všetci,
aj vy sa rozhodujete akú dekupírku kúpiť. Toto dilema riešim už zopár týždňov a výber bol už na začiatku jasný, Dewalt DW 788. Zistil som cenu-akceptovateľná, miesto predaja a aj pomocníkov na dovoz(súkromná spoločnosť). Cena je 500 dolárov, ale:

"Dobry den Jozefe,
dekuji, ze jste se na me obratil s Vasi prosbou.
Pokud bude stroj zaslan americkou postou USPS, pak cena postovneho je odhadnuta na $348.45. Vzhledem k velikosti a vaze zbozi si pripocitame $20 asistencni poplatek, takze celkova cena postovneho bude $368.45.
Na celnim urade v Ceske Republice Vam bude vymereno clo a DPH z celkove ceny zbozi.

A teraz otázka. Nemáte niekto skúsenosť s pilkou Proxxon DS 460? Pýtam sa preto, lebo sa mi moc nechce dávať ďalších cca 500 za doručenie. Ale zase nechcem kúpiť len niečo z núdze. Je to asi divno formulované, ale snáď sa niekto nájde a spojíme hlavy dohromady.
A moc dik za pomoc.
Josef Kubela
Návštěvník
#2 | Zasláno: 9. 10. 2014 07:03
Já mám pilu Proxxon DSH, to je vlastně ten prostřední model a jsem s ní celkem spokojený. Rozhodujícím faktorem (alespoň v mém případě) bylo když jsem vyskoušel pilky od firmy Niqua v americe známé jako Flying Dutchman (létající holanďan) s reverznímy zuby. To je pak řezání sto a jedna. A to i při srovnání s listy Proxxon.Jinak bych doporučil poohlédnout se po pile někde v Evropě. Třeba zkuste německý Hegner případně americký Excalibur - ten se dá ( v Evropě ) koupit taky. Jestli vás zajímá něco konkrétního tak mi napište na josefkubela@seznam.cz

Jste-li registrovaný autor, přihlaste se na hlavní stránce do svého účtu a budete přihlášený i do fóra. Nejste-li zaregistrovaný autor, vyplňte pouze své jméno či přezdívku.

Vaše jméno:

Přiložte obrázků (max. 5), (.png, .gif, .jpg, .jpeg)




 
   Fórum ČeskáTvorba.cz Powered by Simple Bulletin Board miniBB ®

© 2012 – 2024 Oldřich Pokorný | Naprogramoval Marek Klusák | Kontakt | Nahoru