Hlavní stránka diskuzního fóra | Reagovat | Hledat |

Řezbářství a dřevořezba / Elektrické dláto

Miroslav Kotrč
Člen
#1 | Zasláno: 28. 4. 2014 20:22
Zdravím všechny.
Potřeboval bych poradit jaké koupit elektrické dláto.
Díky všem
Míra
Jan Paďour (Janek)
Člen
#2 | Zasláno: 28. 4. 2014 23:14
Měl jsem "Parksaid- z Lidlu" nevydrželo dlouho , teď mám DWT- tam nedrží knoflík aretace nástroje, jinak ale pracuje dobře . Nejlepší je asi Skil,tam jsem zatím zkracoval jen přelámanou šňůru,jinak drží dobře, střeva jsou v lepší kvalitě nežli Dwt a zvládne i práci ve tvrdším dřevě jako je např. Dub. Také je k němu hodně nařadí ze kterého lze překovat či použít koncovky uchycení.
Doporučuji mazat nástoj (uchycení) , ale také ložisko vačky viz. návod vyrazně se tím prodlužuje životnost.
Janek
Martin Čas
Člen
#3 | Zasláno: 30. 4. 2014 21:01
Miroslav Kotrč
No elektrické dláto by som doporučoval od firmy arbortech, pretože je svojou nenáročnosťou a lahkou údržbou a velmi dobrým uchopom najlpešie sice cena je trochu vyššia ale treba podoktúť, že nekupujete nejaký šmeid z lidlu alebo tak. Firma arbortech sídlí v Austrálii a je svetovo známou firmou. Elektrické dláto od tejto firmy má velký úspech u všetkých rezbárov, ktorý nepodlahli lacným ponukám nekvalitných nástrojov. Sám som mal možnosť s ním pracovať a musím ho všade len chváliť. Info a cenu nájdete na www.vercajch.eu

Jste-li registrovaný autor, přihlaste se na hlavní stránce do svého účtu a budete přihlášený i do fóra. Nejste-li zaregistrovaný autor, vyplňte pouze své jméno či přezdívku.

Vaše jméno:

Přiložte obrázků (max. 5), (.png, .gif, .jpg, .jpeg)

Fórum ČeskáTvorba.cz Powered by Simple Bulletin Board miniBB ®

© 2012 – 2024 Oldřich Pokorný | Naprogramoval Marek Klusák | Kontakt | Nahoru