Hlavní stránka diskuzního fóra | Reagovat | Hledat |

Řezbářství a dřevořezba / Výroba misky pro začátečníka

Milan
Návštěvník
#1 | Zasláno: 2. 5. 2013 18:13
Zde sem našel zdrcující popis na na výrobu misky. škoda že mámo domácích kutilů bude mít doma pásovou pilu k vytvoření kruhového disku... :) ale jin ak supr nápad samotnýmu to trvalo poměrně dlouho vytvořit slušnou misku když sem měl jen špalek dláta hoblík sekeru abych si vyrobil..

http://www.rezbarska-dilna.cz/ke_stazen/miska_21x21.pdf
Oldřich Pokorný
Člen
#2 | Zasláno: 4. 5. 2013 08:10
Milan
Návod je pěknej, chybí mně tam však dvě věci. Jak udělat ty nářezy ? A k čemu je ten nářez po létech? Když jsem dělal misku, vyvrtal jsem si uprostřed větší díru do požadované hloubky a potom jsem ji kolem dokola obsekával. Celkem to taky šlo.
Milan
Návštěvník
#3 | Zasláno: 4. 5. 2013 15:24
taky sem přemýšlel o těch zářezech ale s tím co má každý doma za nářadí popřípadě stroje to nepůjde udělat..
Jan
Návštěvník
#4 | Zasláno: 4. 5. 2013 21:47
Mě to připadá, že ten návod byl dodáván spolu s "polotovarem" misky už s těmi zářezy. Všimněte si, píše se tam, že jsou obarveny.
Milan
Návštěvník
#5 | Zasláno: 5. 5. 2013 10:32
Jan
Máš pravdu, ale stejně je tam asi jen jeden polotovar a další vyrobit bez potřebných věcí lze doma jen těžko..

Jste-li registrovaný autor, přihlaste se na hlavní stránce do svého účtu a budete přihlášený i do fóra. Nejste-li zaregistrovaný autor, vyplňte pouze své jméno či přezdívku.

Vaše jméno:

Přiložte obrázků (max. 5), (.png, .gif, .jpg, .jpeg)

Fórum ČeskáTvorba.cz Powered by Simple Bulletin Board miniBB ®

© 2012 – 2024 Oldřich Pokorný | Naprogramoval Marek Klusák | Kontakt | Nahoru