Hlavní stránka diskuzního fóra | Reagovat | Hledat |

Řezbářství a dřevořezba / Nabídka řezbářský svěrák držák s kulovým čepem pro řezbáře.

Jan Vaverka
Člen
#1 | Zasláno: 1. 5. 2013 10:42 | Změnil(a): Jan Vaverka
Nabízím velký svěrák - držák pro řezbáře.
Jde o masivní provedení tvrdá celobuková překližka síla 2 cm která je navíc vystužena železnou deskou silnou 5 mm což umožňuje pevné stažení a nepruží to. Svěrák má velký unašeč se spoustou děr pro různé rozměry materiálu. Velká výhoda kulového čepu je že s ním můžete otáčet do všech stran jak potřebujete, dopředu dozadu do boku i kolem své osy. Svěrák připevníte ke stolu pomocí truhlářské svěrky nebo přes dva šrouby. Samotné utažení kulového čepu se provádí na předním šroubu, středem se dá volně prostrčit silný šroub třeba k uchycení sošky. Je to šikovné a jsem s tím velice spokojen celková délka je 44 cm šířka 14 cm váha asi 10 kg.
Držák může posloužit pro cokoliv nemusí to být jen řezbařina využití je různé.
Mám i druhý pro kmeny na stojato.
Maximální průměr kmene 45 cm.
Tel. 732406751

Přiložený soubor: KIF_0971.JPG

Přiložený soubor: KIF_0975.JPG

Přiložený soubor: KIF_0977.JPG

Přiložený soubor: KIF_0982.JPG

Michaela Pastorová
Návštěvník
#2 | Zasláno: 30. 9. 2014 10:07
Jan Vaverka
Vážený pane Vaverko,

našla jsem Vaši nabídku a ráda bych se zeptala, zda je svěrák ještě k dispozici, případně za jakou cenu.

Děkuji, hezký den
Michaela Pastorová
Michal Neruda
Návštěvník
#3 | Zasláno: 19. 1. 2015 21:16
Zdravim rad bych se zeptal, je sverak k mani a za kolik.dekuji za odpoved.mikahb@centrum.cz
Georg
Návštěvník
#4 | Zasláno: 19. 3. 2018 09:18
Nabídka bez udáni ceny - to mám nejradši.
Petr Stančík
Návštěvník
#5 | Zasláno: 4. 8. 2018 16:57
Jan Vaverka
Pokud je nabídka aktuální, sdělte prosím cenu.
Stančík

Jste-li registrovaný autor, přihlaste se na hlavní stránce do svého účtu a budete přihlášený i do fóra. Nejste-li zaregistrovaný autor, vyplňte pouze své jméno či přezdívku.

Vaše jméno:

Přiložte obrázků (max. 5), (.png, .gif, .jpg, .jpeg)

Fórum ČeskáTvorba.cz Powered by Simple Bulletin Board miniBB ®

© 2012 – 2024 Oldřich Pokorný | Naprogramoval Marek Klusák | Kontakt | Nahoru