Hlavní stránka diskuzního fóra | Reagovat | Hledat |

Řezbářství a dřevořezba / "Oblíbení autoři" :)

Hanka Čížková
Člen
#1 | Zasláno: 5. 4. 2013 12:00 | Změnil(a): Hanka Čížková
Velice mi chyběla na tomto serveru nějaká rychlá orientace v autorech, kterých díla se mi líbí, ke kterým se ráda vracím :). Musela jsem si je vždy pracně, zdlouhavě vyhledávat ... Tak jsem velmi ráda a opravdu děkuji :)) za novou možnost - ukládat si je mezi své "oblíbené autory". (Tuto funkci lze nalézt na Profilu autora.)
Hanka Čížková
Luděk Burian
Člen
#2 | Zasláno: 7. 4. 2013 19:57
Mě ještě napadlo, jestli by nešlo nějak propojit diskutujícího ve foru s jeho profilem, pokud ho má zřízený.
Hanka Čížková
Člen
#3 | Zasláno: 7. 4. 2013 23:10 | Změnil(a): Hanka Čížková
Luděk Burian
Ahoj Luďku :), nahlédni sem do hlavní diskuse ČT (od 27.1.2013): http://www.ceskatvorba.cz/forum/index.php?action=vthread&forum=11&topic=157 , je to to, co myslíš ?
Luděk Burian
Člen
#4 | Zasláno: 11. 4. 2013 16:47
Jo Hanko díky, stejná myšlenka. Škoda, že to nefunguje, rád si za dotazem představim konkrétního tvůrce a tohle mi chybí
Hanka Čížková
Člen
#5 | Zasláno: 11. 4. 2013 22:05
Luděk Burian
No mně to chybí moc :(. Je pro mě důležité spojovat si autory příspěvků s jejich profilem a tvorbou. Velmi těžko se to hledá -kdo je kdo- pak se diskuse stává divně anonymní ... Tak uvidíme, třeba se to programátorovi povede :), fandím mu :D
Marek Klusák
Administrátor
#6 | Zasláno: 15. 4. 2013 14:02
Zdravím, jak diskuze pod díly, tak diskuze zde ve fóru jsou již přes jména autorů propojeny s jejich profily.
Hanka Čížková
Člen
#7 | Zasláno: 16. 4. 2013 10:01
Marek Klusák
Tak to je skvělé!!! Moc děkuji! ♥ :)))
Hanka Čížková
Člen
#8 | Zasláno: 19. 12. 2013 21:18 | Změnil(a): Hanka Čížková
Teď jsem si po nějaké době chtěla prohlédnout oblíbené autory. Ale k mému překvapení jsem zjistila, že se mi objeví pouze autoři ze sekce Řezbáři. Uložila jsem si samozřejmě i tvůrce z jiných oborů. Ale u těch mi to, k mému zklamání :((, hlásí : Tento autor neexistuje.
Nešlo by vše, prosím, propojit i s ostatními obory? Nebo aspoň mít možnost - když jsem v jiném oboru, otevřít si své oblíbené autory a prohlédnout si ty za konkrétní obor?

Jste-li registrovaný autor, přihlaste se na hlavní stránce do svého účtu a budete přihlášený i do fóra. Nejste-li zaregistrovaný autor, vyplňte pouze své jméno či přezdívku.

Vaše jméno:

Přiložte obrázků (max. 5), (.png, .gif, .jpg, .jpeg)

Fórum ČeskáTvorba.cz Powered by Simple Bulletin Board miniBB ®

© 2012 – 2024 Oldřich Pokorný | Naprogramoval Marek Klusák | Kontakt | Nahoru