Ja mám taký plán, najskor vydať cca 10 až 20 čísiel na zoznámenie rezbárom a verejnosti. Náklady by boli samozrejme na moje bedrá, s tým počítam. Mám totiž kopec nápadov a myslím že by som to mal aspoň skúsiť. Rozmýšľaľ som ho vydávať 1/4 ročne,na začiatok, aby som to zvládol. Ďalšia zo stratégií je pripraviť si aspoň 2 čísla v predstihu(okrem samozrejme aktualít), pre istotu. Prvé číslo chcem dať volne aj na internet, aby sa vykrištalizovala forma, pretože nechcem vydávať časopis pre seba, ale pre nás. Mám nápad ako interaktívne prepojit papiarovú a elektronickú formu, a hromadu ďalších vecí. Prvé číslo chcem stihnúť do prázdnin a veľmi by som si vážil odozvu ako od rezbárov, tak aj od širšej verejnosti. Chcel aby tam boli aj preberané aj techniky súvisiace s našim remeslom. No je toho dosť a ja si to uvedomujem, ale niak mi tá myšlienka nedáva spávať. A ešte jedna poznámka k nápadu písať do už zavedeného časopisu. Tomuto by som sa rád vyhol. Chcem aby bol časopis identifikovateľný, aby niekde nesplynul, takže to skúsim solo. Moc vám všetkým ďakujem za odozvu, teší ma váš záujem. A predsa ešte jedna vec. Zatiaľ mám tieto pracovné názvy:"Umělecký řezbář, Já,řezbář, Řezbářský spravodaj, Seget a Řezbářske listy".Čo vy na to? Moj favorit je zatiaľ číslo 2. Chcel by som aby tento časopis bol pre nás, aby ste mali právo ho tvoriť pomocou pripomienok. Ešte raz ďakujem za odozvu, vidím že by to nemuselo biť márne.
|