Hlavní stránka diskuzního fóra | Reagovat | Hledat |

Řezbářství a dřevořezba / kniha

lukasko
Návštěvník
#1 | Zasláno: 6. 4. 2012 21:08
caute
nepoznate nejaku knihu vhodnu pre zaciatosnika rezbara? mam na mysli uplne zaklady techniky. ako drzat dlato jak s nim otacat a ja neviem co vsetko k tomu este treba. poznate napriklad tuto knihu?
http://www.martinus.sk/?uItem=94679

nerad by som investoval do nejakej extra drahej(neviem na kolko by ma remeslo chytilo) ale hento je este v pohode cena. dik za rady
Návštěvník
#2 | Zasláno: 6. 4. 2012 22:18
lukasko
Ahoj, myslím, že Řezbářství od Marka Mináře je dost dobrá.
Rohan
Návštěvník
#3 | Zasláno: 8. 4. 2012 16:50
souhlasím,

jako začátečník jsem si koupil řezbářství a lidové řezbářství od pana Mináře a jsem naprosto spokojen
jozefmiklovic@s eznam.cz
Návštěvník
#4 | Zasláno: 10. 4. 2012 12:00
Ak možem poradiť, najlepšie ja vyhľadať niekoho s praxou. Kniha je fajn, ale už pri malom kontakte s remeselníkom získaš podstatne viac.
JG
Návštěvník
#5 | Zasláno: 4. 8. 2012 23:01
Doporučuji Třísky z dílny řezbáře autor Heřman Kotrba.
Tomáš Měsíček Dis
Člen
#6 | Zasláno: 24. 10. 2012 23:56
Musím souhlasit s panem Josefem Milkovicem , má naprostou pravdu pro další vzdělání doporučuji všechny uvedené knihy pro začátečníky především od pana minaře.
Vlastimil Cigáň
Člen
#7 | Zasláno: 25. 11. 2012 23:11 | Změnil(a): Vlastimil Cigáň
Také s vámi souhlasím. Klikl jsem na ten odkaz a je tam foto té knihy i s úvodním obrázkem a psáno: "Kompletní obrazový průvodce technikami" A právě už kvůli tomu prvnímu úvodnímu obrázku bych si tu knihu nejspíš nekoupil.. Myslím že u nás máme dostatek kvalitních ,i výše jmenovaných, autorů.
Radek
Návštěvník
#8 | Zasláno: 13. 5. 2013 17:09
zdravím, před časem vyšla tato kniha. Listoval v ní někdo, případně ji koupil. Napište nějaké hodnocení díky.
Radek
Návštěvník
#9 | Zasláno: 13. 5. 2013 17:40
Oldřich Pokorný
Člen
#10 | Zasláno: 14. 5. 2013 18:44
Radek
Ta knížka vypadá dobře, záleží, co je uvnitř. Bacha na cenu, prodávají ji od 265 kč do 391 kč. Srovnání cen je na http://www.zbozi.cz/vyrobek/denning-antony-rezbarstvi-detailni-postupy-a-techniky-kro k-za-krokem/
Radek
Návštěvník
#11 | Zasláno: 7. 6. 2013 15:49
Zdravím, knihu jsem prolistoval a odložil. Je to kroužkované jako blok a rozhodně ji nedoporučuji.
Franta
Návštěvník
#12 | Zasláno: 14. 1. 2017 23:25
Zdravím všechny.
Mohu poprosit, dá se někde ještě sehnat kniha Řezbářství od Antonyho Denninga ?
Prošel jsem snad všechny e-shopy, sice všude ji mají uvedenou, ale nikde není fyzicky.
Případně, kdyby mi ji někdo zapůjčil k ofocení a pod. Čestně vrátím a mohu nabídnout, jako protislužbu knihu "Uvařte si pivo doma, kterou jsem napsal" a nebo nějaký ten vzorek domácího piva.
Díky za pomoc.
Karol1
Člen
#13 | Zasláno: 4. 11. 2021 19:54
Zdravím všetkých.
Hľadám v slovenčine alebo v češtine knihu "Rezba výrazov v tvári (obličeje)" od Ian Norbury v pdf. V minulosti bola na stiahnutie na ulož to. No v súčastnosti som ju tam už nenašiel. Vie mi ju niekto poskytnúť. Ďakujem.

Jste-li registrovaný autor, přihlaste se na hlavní stránce do svého účtu a budete přihlášený i do fóra. Nejste-li zaregistrovaný autor, vyplňte pouze své jméno či přezdívku.

Vaše jméno:

Přiložte obrázků (max. 5), (.png, .gif, .jpg, .jpeg)

Fórum ČeskáTvorba.cz Powered by Simple Bulletin Board miniBB ®

© 2012 – 2024 Oldřich Pokorný | Naprogramoval Marek Klusák | Kontakt | Nahoru