InteriérSochy, sošky, plastikyObrazy, reliéfyNábytek, doplňkyDřevěný šperkVýrobky do kuchyně
BetlémyLoutky a marionetyMyslivecké motivyNáboženské motivyOstatní do interiéru
ExteriérSochy, sošky, plastikyZahradní nábytekTotemy, sloupyNápisy, směrové tabuleOstatní do exteriéru
ZnačkySoučasní řezbářiŘezbáři v minulostiVýrobci dlát

Sloup k chatám. Totemy, sloupy

Martin Šustr

Sloup k chatám.

Mot.pila

Autor: Martin Šustr   (profil)  
Galerie: Všechna díla tohoto autora
Rozměry: 255*70
Povrchová úprava: bez
Materiál: dub
Vystaveno: 25. 4. 2017
Facebook:

Komentáře

1 | Vladimír Pecholt | před sedmi roky

Vyřezáno velice umně, všechna čest. To je ale, jak je vidět, ze živého, zdravého stromu a navíc v době vegetace, že? Myslím, že by byl krásnější a prospěšnější ten dub než další dřevěný dědek se sovou na hlavě. Víte, že i strom je živá bytost?

reagovat

2 | Martin Šustr | před sedmi roky

[1] Že je strom živý?Vím.Že by to byla bytost ne.Strom je dva roky pokácený.Při podrobné prohlídce i na fotografii jsou znát dírky od brouka.Osobně si myslím že vzdám větší poctu padlému stromu než když skončí v kamnech.Pro­dloužím vlastně jeho život.Vždy jsem byl proti kácení zdravých stromů.Konktétně tento rozlomil vítr!!Vážím si přírody a snažím se vždy pomáhat než škodit.Snad právě proto mne Váš komentář uráží a mám pocit že ho psal zakonplexovaný aktivista který dokáže přírodě víc škodit než pomoci.

reagovat

3 | Vladimír Pecholt | před sedmi roky

Vy tady máte na svém účtu asi deset takových, pokud byly všechny rozlomené, suché, nebo napadené, pak se vám hluboce omlouvám. Ne, nejsem ani jedno, ani druhé, ale já vím, že je to bytost. Když je živý, je to bytost, která cítí i když nechodí, neřve. Kéž by to uměl. Proto mne vždycky bolí, když vidím prznit stromy zaživa, jak je dnes moderní, řezat do kmenů motorovkou všelijaké čarodejnice, skřety, mývaly a podobně. Je spousta takových videí na internetu a lidé tomu tleskají. Nás ve škole ještě učili citlivosti k přírodě a že strom trpí i rytím monogramu do kůry. Přeji vám mnoho zdaru a jestli jsem pochybil, omlouvám se ještě jednou.

reagovat

4 | Martin Šustr | před sedmi roky

Díky za přání i omluvu.Jen pozor při obědě,dozajista v příloze jsou rostliny(mouka,ze­lí…)žive bytosti!A hrů­za,maso ze zavražděných zvířat.Hrůza!!!Zah­radnkl je vrah!Dřevorubec je vrah a řezník?prostě hrůza.Řezbáři,truh­laři przní mrtvoly?No není to uchylárna!!!Všichni jsme současti přírody a jejich zákonů.Kdo to nepochopí semele ho to.Končím s touto ducha plnou debatou.Respektuji Váš názor,mám svůj a ten si nechám.Zbohem!!

reagovat

Připojte váš komentář!

(Uvidí jej pouze přihlášení autoři)

* Hvězdičkou jsou označeny povinné informace.

Číslem, ne slovem!

E-mail:
Heslo:

Jste také řezbář? Zaregistrujte se a vložte svá díla!

Nejbližší řezbářské akce

Všechny události

Představujeme autory

Autor Petr Pešout (Pepé)

Jeho vystavená díla

Všechna jeho díla (24)

© 2012 – 2024 Oldřich Pokorný | Naprogramoval Marek Klusák | Kontakt | Nahoru